Leonor

Leonor ‘Lakshmi’ Brugarola

Leonor Brugarola, ook wel ‘Lakshmi’ genoemd, is Spaanse die het plezier van het reizen ontdekte op zeer jonge leeftijd.
In de verschillende stadia van haar leven heeft ze vijf talen geleerd. Ze spreekt vloeiend Engels, Duits, Spaans, Catalaans en Frans. Ze woonde 20 jaar in Duitsland, zorgde voor haar familie en realiseerde creatief werk en projecten.

In 1994 bracht een innerlijke oproep haar naar India, waar ze haar spirituele meester Sri Muniraji en de leer van Babaji ontmoette.
De diepgaande ervaringen en het langer durende verblijf in India hebben ertoe geleid dat ze de Anandpuri Ashram in de Himalaya de afgelopen 25 jaar haar thuis heeft genoemd.
Ze geeft inleidende cursussen in hindoeïstische rituelen, regisseert de karma-yogagroep en is verder het aanspreekpunt voor mensen van over de hele wereld die naar deze plek komen.
Lakshmi houdt dagelijks de vuurceremonie “Havan” voor het welzijn van de mensheid en de planeet.

De drang om te reizen en de vreugde van het delen van de hindoe-cultuur met mensen heeft Leonor naar nieuwe wegen geleid.Sinds 2015 is de Ganga-tour gelukkig dat ze haar als gids heeft.

De deelnemers zijn allemaal erg blij vanwege haar kennis en gedeelde ervaring, vooral de diepgaande inzichten die Leonor kan geven in de Indiase cultuur en religie die verder gaat dan de gids.