Vervolgtraining Mindfulness start september

Vanaf september 2015 kun je bij Bezielen je vingers aflikken als het gaat om mindfulness: het huidige aanbod wordt uitgebreid met een vervolgtraining mindfulness in Rotterdam en Alkmaar. Inzet van de training: meer verdieping en het continueren van je opgedane kennis en ervaring.

Wie mindfulness al eens probeerde, weet: het werkt. De aandachtstraining is dan wel in de mode (en zoals we weten is die vergankelijk), ook de wetenschap bewijst keer op keer dat mindfulness talloze gunstige gezondheidseffecten heeft. Zo vermindert de techniek stress met maar liefst 40 procent; werkt ze even goed tegen depressiviteit als pillen slikken; en wil je van je rookverslaving afkomen, dan is mindfulness een prettig, effectief middel.

Zoals vaker is de kunst voor ons, imperfecte stervelingen: hoe voorkom je dat je verslapt en de wijze lessen een plekje krijgen in de kelders van je achterhoofd, op de afdeling ‘Pffff…laat ook maar.’? Bezielen biedt vanaf september een mogelijk antwoord: de vervolgtraining mindfulness.

Vervolgtraining mindfulness

De vervolgtraining mindfulness leert je om de effectieve aandachtstraining structureel in te zetten in je dagelijkse leven. Het is een goede methode terugval in oude gewoonte te voorkomen. De training heeft tot doel een verdiepingsslag aan te brengen en dit kan het beste aan de hand van jouw persoonlijke vragen en ervaringen. Daarnaast zal de bekende theorie van mindfulness, met de zeven basishoudingen, als leidraad dienen. Praktijkoefeningen geven deze theorie verder massa en kleur.

Praktische info

De training wordt gegeven in Rotterdam en ook in Alkmaar en duurt 8 weken. Er zit geen strikte volgorde in de lessen, je kunt daarom elk moment instappen.

Start data

  • Rotterdam: 9 september – 28 oktober, op woensdagavond tussen 19.00 – 22.00 uur
  • Alkmaar: 10 september – 29 oktober, op donderdagavond tussen 19.00 – 22.00 uur
  • Klik hier voor meer informatie