Kijk vanavond naar Wat bezielt Rotterdam?!

Vanavond om 18.45 u. bij Open Rotterdam is de eerste aflevering van Wat bezielt Rotterdam?! Een dynamisch crossmediaal programma met als doel, het bieden van amusement en het inspireren tot bewustwording in de regio Rotterdam. Bezielen werkt ook mee aan het programma: kijken dus!

Wat bezielt Rotterdam?! is bedoeld voor Rotterdammers met interesse voor gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit (lichaam, geest en ziel). Het televisieprogramma is wekelijks te zien en duurt 15 minuten. Voorafgaand aan de uitzending op televisie is er ook op de radio een reportage te beluisteren, telkens met een link naar de inhoud van het tv programma.

Dokter Nu
Dokter Nu

Bezielen zal meewerken aan alle 5 afleveringen. Dokter Nu (Mario van den Bree) neemt je mee in een aantal aandachtsoefeningen in de stad Rotterdam.

Bob Richters van project Hotspot Hutspot
Bob Richters van project Hotspot Hutspot

Andere onderdelen van het programma zijn De Rotterdamse droom, waarin dit keer alleskunstenaar Bob Richters geïnterviewd wordt over zijn project Hotspot Hutspot. Dit project laat kinderen uit probleemwijken kennismaken met duurzaam voedsel van eigen bodem en meewerken in de gaarkeukens van Hotspot Hutspot.

Verder in het programma: Oude wijzen, die hun advies geven over alledaagse thema’s (dit keer: voeding) en het onderdeel Smullen en snaaien, dat dit keer over macrobiotisch voedsel gaat.

Live meekijken!

  • We kunnen live meekijken op de livestream van Open Rotterdam
  • Het programma is ook te zien via UPC Kanaal 31, 32.

Wat bezielt Rotterdam?! – vr. 10 januari, 18.45 u.  – bij OPEN Rotterdam