Karma & Meditatie Workshop

Welk inzicht vind je in de wetmatigheden van oorzaak en gevolg? Welke waarde geeft meditatie aan je dagelijks leven? Coach Ariane Grigo geeft op 23 oktober de Karma & Meditatie Workshop. In een praktische meditatie verkent het publiek deze vragen. Humor, helderheid en ervaring staan daarbij centraal.

  • Datum: donderdag 23 oktober 2014
  • Tijd: 20.00 – 22.00 uur
  • Locatie: Bezielen Rotterdam (adres)
  • Kosten: € 15,-
  • Informatie: website Ariane Grigo
  • Opgave: ariane.grigo@gmail.com

De Karma & meditatie workshop begint met een lezing. Hier wordt dieper ingegaan op de processen die plaatsvinden bij karma en meditatie in het dagelijks leven. Door een eenvoudige maar zeer effectieve lichaamsgerichte oefening zakken we steeds dieper in onszelf. De oefening is praktisch en makkelijk toepasbaar in jouw dagelijkse leven. Vanuit deze verbinding zakken we via de meditatie naar een diepe ervaring van samenzijn.

Het tweede gedeelte van de Karma & meditatie workshop zal bestaan uit het beantwoorden van vragen vanuit de diepe bron van samenzijn. De vragen zijn gerelateerd aan het thema van de avond. Je zou kunnen zeggen dat elke lezing een initiatie is van het thema. Zelf vanuit jouw persoonlijke perspectief op dat moment. De antwoorden komen vanuit de bron, een dieper meditatieve staat van bewustzijn. Ze brengen vaak helderheid en zijn “down to earth”.

Ariane Grigo

Teacher Ariane Grigo

Ervaring, plezier en humor zijn een belangrijke onderdeel van het samenzijn… zonder lucht geen vuur…