Bezielen op het Yogafestival Rotterdam 2016

Op zaterdag 21 mei wordt in Centrum Djoj het Yogafestival Rotterdam 2016 georganiseerd. De hele dag ben je welkom voor workshops en lezingen. Verwacht het onverwachte: wat dacht je van esoterische pranayama, witte tantra, of boxing yoga? Ook Bezielen is van de partij.

Boxing Yoga?!

Het Yogafestival Rotterdam 2016 vindt plaats op zaterdag 21 mei, van 14.00 u. tot 20.00 u. Het is het tweede jaar dat het festival wordt georganiseerd. Dit jaar is Centrum Djoj de setting. In een zevental zalen kun je terecht voor workshops, lezingen en presentaties. Er is een hippiemarkt met kleding en accessoires, er zijn massages, tarot en handlezen, en ook voor vegetarische maaltijden, snacks en drankjes is gezorgd (wel reserveren). Aanmelden voor het festival kan hier.

Programma Yogafestival Rotterdam 2016

Flyer Yogafestival Rotterdam 2016

Natuurlijk is het yoga dat de klok slaat, maar daarbinnen is een enorme buigzaamheid zichtbaar. Boxing yoga, blije boeddha hatha yoga, of the Innersync yoga Journey: er is voor elk wat wils. Of een beetje vreemd, maar wel lekker: de swingende workshop hoelahoepen, een vleugje non-dualiteit met advaita vedanta, een kennismaking met de rijkdom van ayurveda, of bewust de treden van je eigen werkelijkheidsbeleving af met de lezing over mindfulness.

Bezielen verzorgt twee sessies, vanuit zaal 5:

  • 17.00-18.00: Yoga & de IJsman (Linda Koeman)
    Wim Hof, alias The Iceman, laat ons zien dat we met training van lichaam en geest tot veel meer in staat zijn dan we denken. Wat is de rol van yoga in zijn benadering?
  • 18.00-19.00: Ayurvedische reis (Mario van den Bree)
    Al enige jaren organiseert Bezielen jaarlijks de Gezondheidsreis, een retraite van een maand lang in de Indiase Himalaya, met als doel het reinigen van lichaam en geest. Wat houdt deze reis in en wat zijn de resultaten?

Reis-reünie

Bezielen grijpt de kans aan om van het festival een feestje op locatie te maken: ben je meegereisd op een van onze tochten naar India, of heb je deelgenomen aan een retraite op de Veluwe? Bezielen wil je uitnodigen om naar het yogafestival te komen voor een reünie ter plekke. Verzamelmoment is de lezing over de Gezondheidsreis (zie boven), een goede aanleiding om elkaar weer eens te zien en een hapje te eten.