Adem jezelf in balans met Art of living

In de afgelopen jaren hebben duizenden mensen in Nederland, en tientallen miljoenen wereldwijd, de ‘Sudarshan Kriya’ geleerd tijdens het Art of Living Happiness programma.

Over de Sudarshan Kriya

De Sudarshan Kriya is een unieke ademtechniek die in korte tijd het hele systeem harmoniseert door het te zuiveren van opgehoopte stress. De Sudarshan Kriya kent specifieke natuurlijke ritmes van ademen die lichaam, geest en emoties in harmonie brengen. Enkele van de vele positieve effecten van het Happiness programma.

  • Sterke vermindering van stress en negatieve emoties
  • Meer energie, werk- en levenslust
  • Verbeterde hersenfuncties als mentale rust, helderheid, focus & concentratie
  • Herstel van normale slaappatronen
  • Vermindering van depressie
  • Verbetering van hartfunctie & normalisatie van bloeddruk

Studies laten zien dat het hormoon prolactine – dat invloed heeft op geluksgevoelens – en ook de gezondheid toeneemt vanaf de eerste sessie van Sudarshan Kriya.

Over Art of Living

Sri Sri Ravi Shankar

Stichting Art of Living is een educatieve, humanitaire, non-profit wereld organisatie die zich wijdt aan het tot stand brengen van vrede en een stressvrije samenleving. De organisatie is in 1982 opgericht door de spirituele wereldleider Sri Sri Ravi Shankar en is nu een van de grootste vrijwilligersorganisaties ter wereld. De doelstelling is om mensen vanuit allerlei achtergronden, culturele tradities en religies samen te laten komen en naar een stress vrije, geweldloze samenleving te streven. Actief in 152 landen, samenwerkingsverbanden met oa. World Health Organisation en World Bank en een adviesorgaan in de Verenigde Naties.

You clean your windows, you wash your clothes, but you forget to wash this mind.
-Sri Sri Ravi Shankar-