25 april: gratis introductietraining Soundfulness

Ben jij serieus bezig met affectieve betrokkenheid en verandering in gedrag? Bied jij graag hulp bij ontspanning, rust, reductie van pijn en stress? Op 25 april ben je welkom bij Bezielen Rotterdam voor een gratis introductietraining Soundfulness.

  • Wat: introductietraining Soundfulness
  • Wanneer: 25 april, 20 uur- 22 uur (19.30 uur zaal open)
  • Waar: Bezielen Rotterdam, Batavierenweg 15, 5 minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal Station
  • Wie: Soundfulness, Coen Tuerlings
  • Kosten: gratis
  • Aanmelden: hier
Soundfulness
Soundfulness

Waarom een introductietraining Soundfulness?

Je kunt tijdens de workshop ontdekken hoe en waar je de krachtige werking van klankontspanning kunt inzetten in je eigen werkveld. Ook aan bod komen praktische oefeningen en een live klankontspanning, zodat je de werking zelf kunt ervaren. De trillingen van klanken dringen door tot in diepere lagen van je bewustzijn en hebben zo een harmoniserende en rustgevende werking.

De Soundfulness-methode helpt jou als coach, trainer of zorgverlener om je cliënt te ondersteunen bij ontspanning en acceptatie. Leer je client goed te ‘lezen’ en te verstaan in non-verbale uitingen, emoties en onbegrepen gedrag. Door middel van klankontspanning, klankbegeleiding en klankrituelen kan je cliënt zich beter ontspannen en op een geheel eigen manier communiceren.

Deze methode wordt succesvol ingezet in de zorg, welzijn, educatie en in bedrijven voor; coaching, training, wellness, revalidatie, gedragsverandering, preventieve- en chronische zorg. De Soundfulness-methode is innovatief en inspirerend. Soundfulness bestaat uit een concert van klankschalen, gongen, drums, stemwerk, ratels enzovoort. Centraal staan lichaamsbewustzijn, mindful aandacht en empatische resonantie. Je maakt contact vanuit subtiele en liefdevolle afstemming.

Inhoud Soundfulness Introductietraining

In de introductietraining leer je wat ’empatische resonantie’ is, welke veranderingen en (meetbare) resultaten er zichtbaar zijn en of je beperkingen tegenkomt.

Vervolgens een praktijkdeel waarin je de werking van Soundfulness zelf kunt ondergaan. Het is belangrijk zelf te voelen en bewust mee te maken wat de resonanties bij jou teweeg brengen. Is het wel een streling voor lichaam en geest? Past deze methode wel bij mij en bij mijn cliënten?

Geniet van de subtiele klanken, laat je meenemen op reis en richt je aandacht naar binnen. Bekijk de clip hieronder voor een impressie.

Opgeven kan op de website van Soundfulness