Mindfulness Schoorl 8 weken training

Bezielen bied ook Mindfulness trainingen in Schoorl aan. Meld je onder aan deze pagina aan voor een van onze trainingen.

mindfulness schoorl
Ontspanningsoefeningen stop zeggen

De Mindfulnesstraining wordt gegeven in ons onderkomen in de prachtige omgeving van het Noord-Hollandse duindorpje Schoorl.

Wat is mindfulness?

Mindfulness is een vorm van aandachttraining die je in het nu brengt, in het huidige moment. Het is een methode die eeuwenoude wijsheid uit het Oosten combineert met de meest actuele inzichten uit het Westen. Je zult er je hele leven plezier van hebben.

Logo vereniging voor mindfulness
Wij zijn lid van beroepvereniging VVM

Inmiddels is het wetenschappelijk goed onderbouwd en is er een steeds grotere groep van liefhebbers en beoefenaars die volop profijt heeft van deze investering. Van de rust, het overzicht, de mildheid en relativering. Bij een verantwoordelijke baan, een druk gezin, een pittige opleiding of juist in een periode van reflectie.

Waarom meedoen?

Mindfulness bij Bezielen Academy in Schoorl: de kern ligt in het verschil tussen leven op de automatische piloot en bewust leven. Je leert met openheid en acceptatie aandacht te hebben voor wat zich in jou voordoet. Sensaties, gevoelens, gedachten komen en gaan. Onaangename gevoelens en gedachten zijn over het algemeen niet echt welkom, zoals wij allemaal weleens ervaren. Je ontwikkelt een manier om hier op een vriendelijke en geïnteresseerde manier naar te kijken. Het aanbod van Mindfulness bij Bezielen Academy helpt je deze weerstand weg te nemen en op een effectieve wijze om te gaan met deze gevoelens.

De populariteit neemt de laatste jaren steeds meer toe, vooral ook vanwege de vele voordelen in de dagelijkse praktijk die de cursisten ondervinden en de wetenschappelijke onderbouwing van de methode.

Docent

De Mindfulness-trainer is Mario van den Bree. Van den Bree heeft 8 jaar ervaring met mindfulness en persoonlijk ontwikkelingswerk. Bekijk hem hieronder in een clip.

Klik hier voor: mindfulness info folder.

Mindfulness op de smartphone

Meld je aan via het formulier hieronder. Heb je geen tijd om mee te doen, of is Alkmaar te ver weg? Misschien wil je dan zelfstandig mindfulness beoefenen op je smartphone. Bekijk hier de tien beste apps voor mindfulness en meditatie. Mooi meegenomen toch?