Herbron jezelf Noorwegen

Herbron jezelf Noorwegen

Herbron jezelf Noorwegen

Wanneer

7 augustus 2023 - 13 augustus 2023    
All Day

Waar

Heidal, Noorwegen
Heidal, Noorwegen, Heidal

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

Ken je dat? Dat het dagelijkse leven je lijkt op te slokken? Alsof de context waarin je leeft je tegenhoudt om je diepere verlangens te leven. Hoewel je al van alles hebt gedaan qua persoonlijke ontwikkeling mist er iets. Het frustreert je dat het je niet lukt om ondermijnende gewoontes te doorbreken. Hoe zou het zijn een verandering op gang te brengen die wél beklijft?

Jezelf hervinden
Stap uit jouw vertrouwde context. Kies voor een week waarin je je diep kunt ontspannen en thuiskomt in jezelf. Een week waarin je samen met gelijkgezinden nieuwe energie opdoet en je hart kunt openen. Kom weer in de flow, in verbinding met je levenskracht. Je gaat je eigen potentieel (h)erkennen en leren inzetten: vanuit je verlangen, in verbinding met de mensen om je heen en met onze aarde. Uit je hoofd, in het leven!

Gevoed naar huis
Je reist lichter, energieker en helderder naar huis. Meer in balans, gevoed op alle levels, en tot op celniveau ontspannen. Je hebt nieuwe inspiratie en motivatie opgedaan om je leven vorm te geven zoals jij dat wilt, en handvatten gekregen die je helpen om dat te (blijven) doen. En je bent een berg mooie herinneringen rijker: nieuwe vrienden, adembenemende ruimte in de Noorse natuur en diepe verbinding met jezelf.

 • Wat: Retraite Herbron jezelf 
 • Waar: Heidal, Noorwegen 
 • Wanneer:  
  7-13 augustus: Leef je potentieel, vanuit verbinding. Durf te kiezen.
 • Kosten 1150,- (privé deelname)
  €1495,- (zzp’er)
  Dit is inclusief eten/drinken en slaapplek. En je kunt al voor retour zo’n €300,- met trein en nachtboot (incl. privé slaapcabine) de reis maken vanaf Nederland of België. In Noorwegen wordt geen BTW geheven over een retraite.  Daarnaast hebben we beperkt plek voor wie weinig inkomsten heeft en graag met korting wil deelnemen.  
 • Begeleiders: Lars Lutje Schipholt & Marli Schaminée / *Finn Minke
 • Ervaring: Intensieve opleidingen en ervaringen met lichaamswerk, Yoga, QiGong, meditatie, ademwerk, mindfulness en zijnsoriëntatie, massage, systemisch werken, ontwikkelings- en sociale psychologie, intermenselijke psychologie, traumawerk, Brainspotting en evolutionaire integrale ontwikkeling. 
 • Deelnemers: 4-10 deelnemers 
 • Aanmelden: klik hier
 • Overige: Naast deze retraite bieden we meerdere retraites in het buitenland aan. Denk bijvoorbeeld aan een retraite in Gran Canaria. Lars geeft ook workshops van een dag.