Sharmila Chander

Sharmila Chander

Sharmila Chander geboren in Suriname en getogen in Nederland, woont al 21 jaar in Gran Canaria waar zij als Alternatief Therapeute werkzaam is en veel bezig is met het opzetten van Reiki Curssusen, Workshops, Yoga en Sjamanistische Events.

Sharmila heeft zelf eerst vele jaren zelf moeten genezen van blokkades en traumas maar begrijpt dat het een leerschool was waardoor ze nu beter haar werk kan voltooien en de kracht weet van healings en energetische behandelingen. Ze werkt puur op intuitie en maakt gebruik van haar stem en klanken om de sensibiliteit te stimuleren en de ziels contact te leggen.

Sharmila geeft ook Sjamanische healings en werkt soms met Sjamanen uit het buitenland, hierdoor wordt haar eigen kracht van healing ook versterkt en dat is zichtbaar in de sessies die ze geeft. Na vele jaren ervaring op het eiland heeft ze besloten haar werk ook in Nederland aan te bieden en hoopt ze vele ermee te helpen om weer in het gevoel te staan ofwel het hart.

Sharmila heeft geen gezin en stort zich op dit levenswerk waar ze zelf heel veel voldoening uit haalt. Het is zeker mogelijk om een zuiver kanaal te zijn van universele energie om meer bewustzijn te ontwikkelen en deze door te kunnen geven om zo ook een ander van dienst te zijn.

Sharmila heeft haar opleiding als lerares van Yoga Kundalini afgemaakt en geeft ook healings, massages of ayurveda. Lachen is ook een belangrijke factor in haar leven en heeft haar veel geholpen om door te zetten in haar werk