Oprichter ashram Sada Shiva Dham

Pujari is oprichter van de ashram in Loenen en heeft een aantal jaren bij de Indiase Mahavatar Babaji geleefd. Hij heeft ruime ervaring en ontmoetingen met andere meesters.

Na een diepe Zijns ervaring die zijn leven totaal veranderde belande Pujari een jaar later in 1981 bij Babaji, in Zijn ashram in Haidakhan, en verbleef daar een aantal jaren.

Naast een diep transformatieproces raakte hij vertrouwd met meditatie, mantra’s, kirtan zingen en vedische vuurceremonie, dit als hulpmiddelen om het pad naar binnen te blijven volgen en ook uit te dragen. Babaji toonde hem de weg van Waarheid, Eenvoud en Liefde.

In 1990 vond hij de geschikte plek voor een Nederlandse Ashram en als voorzitter heeft hij die plek ruim 25 jaar kunnen helpen doen uitgroeien tot wat het nu is.

In zijn jonge jaren heeft hij enige tijd door gebracht in een Zen klooster in het Zwarte Woud en korte tijd deel genomen aan een Gurdjieff school. Na zijn ontmoeting met Babaji heeft hij ook Amma een paar maal mogen ontmoeten en verschillende retreats bijgewoond van Eckhart Tolle en enkele Advaita Vedanta leraren. Hij heeft ook verscheidene ceremonies en vision quests mee mogen maken onder leiding van Aurelio Tekpankalli Diaz.

Met zijn ervaring en liefde voor het pad wil hij nu graag mensen ondersteunen en inspireren om de weg naar binnen te gaan.