Stap in de fascinerende wereld van Ayurveda en ontdek een diepgaand begrip van jezelf tijdens onze boeiende workshop “Ontdek Jezelf: Ayurvedische Workshop over Constitutie en Ghee Magie”. Deze unieke ervaring is ontworpen om je inzicht te geven in de essentiële principes van Ayurveda, een eeuwenoude wetenschap die balans en welzijn bevordert door harmonie met de natuurlijke wereld.

 • Wat: “Ontdek Jezelf: Ayurvedische Workshop over Constitutie en Ghee Magie”
 • Wanneer: 10 september
 • Tijd: 10:00 – 12:00 / 13:00 – 15:00
 • Deelnemers: minimaal 10 personen
 • Waar: Natuurcamping de Dassenboom
 • Kosten: €47,00
 • Aanmelden: onderaan de pagina

Tijdens de workshop zul je:

 • Je Constitutie Ontdekken:
  Leer hoe Ayurveda de unieke samenstelling van je lichaam en geest beschouwt als een combinatie van de vijf elementen: aarde, water, vuur, lucht en ether. Ontdek welke elementen dominant zijn in jouw constitutie en begrijp hoe deze van invloed kunnen zijn op je fysieke en emotionele welzijn.
  Diepgaande Uitleg Over Elementen: Duik dieper in de betekenis van de elementen en ontdek hoe ze samenwerken in je lichaam. Begrijp hoe elke constitutie invloed kan hebben op je voorkeuren, emoties, fysieke kenmerken en zelfs je reactie op verschillende situaties.
 • Het Belang van Kennis over Constitutie:
  Leer waarom het begrijpen van je eigen constitutie zo belangrijk is voor het bereiken en behouden van een optimale gezondheid en welzijn. Ontdek hoe je je levensstijl, voeding en dagelijkse routines kunt aanpassen om in balans te blijven volgens jouw unieke constitutie.
 • Demonstratie van Ghee Bereiding:
  Ervaar de betovering van Ayurvedische voeding terwijl we je laten zien hoe je ghee kunt maken – een gezuiverde vorm van geklaarde boter die bekend staat om zijn helende en voedende eigenschappen. Leer de traditionele methoden en ontdek hoe ghee een essentieel onderdeel kan zijn van jouw persoonlijke wellnessroutine.
  Kortom, deze workshop biedt je een boeiende en interactieve ervaring waarin je niet alleen kennis maakt met je eigen constitutie, maar ook praktische tips krijgt om Ayurvedische principes toe te passen in je dagelijkse leven. Bereid je voor op een reis van zelfontdekking en welzijn terwijl je de tijdloze wijsheid van Ayurveda omarmt. Wees erbij en maak je klaar om je innerlijke balans te herstellen en te koesteren.

Begeleider

Alena Kadidlova
Na jaren werken als mede-eigenaar van een cateringbedrijf heeft Alena zich gerealiseerd dat dit niet haar weg was. Haar gezondheid ging achteruit en op zoek naar een andere manier van eten kwam ze in aanraking met Ayurveda. Er ging een wereld voor haar open.Alena

Al tijdens haar studie verbeterde haar gezondheid aanzienlijk en viel ze veel af. Na het afronden van haar studie Ayurvedische voeding- en leefstijl bij Academie van Ayurvedische studies heeft ze in 2009 haar eigen praktijk opgericht. Daarna haalde ze ook haar diploma Medische basiskennis.

In 2013 heeft ze de Ayurvedische kruidenleer gevolgd waardoor zij nu ook een brede kennis van Ayurvedische remedies heeft. Alena geeft voeding- en leefstijl adviezen voornamelijk aan vrouwen met overgangsklachten en daarbij geeft ze regelmatig kookworkshops met verschillende thema’s. Ayurveda heeft in haar leven voor gezorgd dat zij zich gezond en in balans kan houden en daardoor nooit een huisartsbezoek nodig heeft en dat is wat zij voor iedereen wenst. Het is prachtig om te zien hoe mensen met simpele veranderingen in voeding en leefstijl weer beter worden en in balans komen.

Aanmelden