natashaEigenaar Bezielen
010-7860313
LinkedIn
natasha@bezielen.nl

Natasha Nordin is een ware onderneemster die positief in het leven staat.

Ze is altijd enthousiast, heeft een brede interesse, die anderen wellicht fomo (fear of missing out) noemen, en doet alles met passie.

Persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling is haar focus in het leven. Sinds haar tiende is ze al geïnteresseerd in allerlei sporten. Zo heeft zij jaren geturnd, heeft ze vele verschillende (vecht)sporten gedaan, waar ze haar 1e dan karate aan heeft overgehouden en reisde onder andere tijdens haar wereldreis af naar Mysore in India voor Ashtanga yoga.

Ze houdt van de natuur en was op jonge leeftijd al geïnteresseerd in spiritualiteit. Zo kwam ze in aanraking met wicca, aura’s lezen en onder andere ‘waarzeggerij’ met attributen als pendels, tarotkaarten, wichelroedes en handlezen.

Een van haar passies is mensen bij elkaar brengen. Zo startte zij in 2004 het bedrijf Positive Business Events (www.pbe.nl) en organiseerde zakelijke evenementen.

Haar grote passie is reizen. Ze is haar hart gaan volgen en richt zich nu meer op haar passie. Zo combineert Natasha haar werk met reizen. Ze reist de hele wereld over, alleen of met groepen. Hierdoor heeft zij kennis van vele bestemmingen in de wereld. Met het bedrijf Positive Travels organiseert zij incentive (belonings/motivatie) reizen wereldwijd. Ze organiseert onvergetelijke reizen omdat ze uniek zijn.

In 2019 heeft zij de kans gekregen om Bezielen over te nemen en biedt zij via dit platform onder andere yoga-, meditatiereizen en (stilte)retraites aan.