Natasha Nordin

Natasha Nordin is een ware onderneemster die positief in het leven staat.
Ze is altijd enthousiast, heeft een brede interesse, die anderen wellicht fomo (fear of missing out) noemen, en doet alles met passie en vanuit het hart. Haar superpower is mensen verbinden.

Ze is vanaf jonge leeftijd al bezig met persoonlijke ontwikkeling. Natasha houdt van de natuur, is sinds haar tiende al geïnteresseerd in allerlei (vecht)sporten en heeft hier haar 1e dan karate aan overgehouden.

Haar grootste passie is reizen en heeft een mooie wereldreis mogen maken waar ze onder andere afreisde naar India voor Ashtanga yoga.
Inmiddels combineert Natasha haar werk met reizen. Ze woont in Rotterdam, maar reist de hele wereld over, alleen of met groepen. Hierdoor heeft zij kennis van vele bestemmingen en culturen in de wereld.

In 2004 startte zij het bedrijf Positive Business Events (www.pbe.nl) en organiseerde o.a. zakelijke evenementen, incentive (belonings/motivatie) reizen, golftoernooien en benefietgala’s.

In 2019 heeft zij de kans gekregen om Bezielen over te nemen en biedt zij via dit platform onder andere yoga- & meditatieweekenden, (stilte)retraites en spirituele reizen aan. Dankzij Bezielen heeft Natasha eindelijk haar doel kunnen bereiken om ook bedrijven te motiveren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.