Marjolein Groen

Marjolein Groen

Marjolein Groen heeft als missie mensen te helpen om het beste uit zichzelf te halen. Jezelf leren kennen en je ervoor openstellen is de eerste stap. Door eigen ervaring, is Marjolein gepassioneerd en gedreven om deze kennis en ervaring met creativiteit en afwisseling te delen en over te brengen met de persoonlijke aandacht die daarbij past.
Vanuit compassie, begrip, maar ook door eigen ervaring kan zij anderen helpen in verschillende processen die leiden tot jezelf verbinden met wie je werkelijk bent.

Kennis en ervaring
Al van jongs af aan is Marjolein gefascineerd door bewegen. Ze heeft van alles gedaan. Van turnen, zwemmen, streetdance tot aan skydiven en skiën. Totdat ze aankwam bij yoga en het spirituele gedeelte toegevoegd werd; bewust zijn van lichaam en geest.

Ze heeft een Poweryoga-opleiding gedaan, de NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) Practitioner en Master. Hierna volgde ze de tweejarige Yogadocen­tenoplei­d­ing (Yoga Alliance 500 uur).

Burn-out: eigen geluk in de weg staan!
Uit eigen ervaring weet Marjolein hoe angst, spanning en stress je leven kunnen beïnvloeden. Want ze kwam in een burn-out terecht. Marjolein ging daarom de opleiding Hypnotherapie doen en de juiste tools toepassen waardoor ze zich beter ging voelen en voor zichzelf opkwam. Nu, een tijd later, voelt Marjolein zich weer krachtig en energiek.

Marjolein gelooft dat iedereen het verdient om zich krachtig, energiek en gelukkig te voelen. Daarom helpt ze je graag je mentale, fysieke en emotionele gezondheid te verbeteren vanuit haar eigen ervaring. Want ondertussen heeft ze een hele gereedschapskist vol met tools.