Mariska van Beek

Mariska van Beek

Mariska van Beek (1969) heeft als missie mensen te helpen de kracht in zichzelf te vinden, zodat het zelfhelend vermogen van het lichaam en de geest zijn werk kan doen. Tevens is ze trotse moeder van twee kinderen.

Mariska is zowel een ervaren Therapeut/Coach als een ervaren Reiki Master (sinds 2010). Zij kwam door haar moeder in contact met Reiki en heeft inmiddels vele mensen mogen inwijden. ‘Steeds als ik zie dat iemand Reiki ontdekt als tool voor zelfontwikkeling, zie ik een mens die meer ruimte krijgt om te groeien’.

Doordat ze zelf al jong te kampen heeft gehad met te veel stress en een Burn-out heeft meegemaakt, weet ze waar ze het over heeft. Deze ervaring heeft haar uiteindelijk geholpen bij zichzelf naar binnen te gaan, haar gedragspatronen te onderzoeken en tegelijkertijd op een dieper niveau, door middel van Reiki, vele emotionele blokkades op te heffen.

‘Overprikkeling komt veel voor in onze maatschappij. De focus ligt overwegend op het denken. Terwijl voelen zo’n wezenlijk onderdeel is van ons ZIJN. Ik gun het iedereen hier meer balans in te krijgen.