Maral Kojayan

Maral

Maral Kojayan heeft een bevredigende carrière gehad door mensen te helpen, les te geven en op te leiden. Ze put uit een rijke academische en praktische achtergrond die van grote waarde is voor haar klanten. Maral heeft overheid-erkende diploma’s van een van de meest vooraanstaande opleidingscentra voor hypnotherapie in het VK, waaronder een diploma in hypnotherapie en psychotherapie (DHP) en een diploma in oplossingsgerichte hypnotherapie (DSFH). Maral’s praktijk is gebaseerd op evidence-based praktijken en een neurowetenschappelijk begrip van hoe de hersenen werken, om het allerbeste te delen van wat bewezen is te werken en de kwaliteit van leven van mensen te helpen verbeteren.
Maral heeft levensveranderende resultaten gezien bij haar cliënten en is gepassioneerd over het delen van het gebruik van hypnotherapie om toegang te krijgen tot de kracht van de eigen geest om snel en comfortabel positieve veranderingen aan te brengen. Ze werkt al lang online met klanten over de hele wereld, dus fysieke afstand is geen belemmering voor groei.
Maral gelooft dat we hier allemaal zijn om te leren en te groeien. Ze vindt het leuk om mensen te helpen op hun reis om zichzelf te helpen bij het realiseren van hun doelen en om de persoon te worden die ze kiezen te zijn.

Nu gevestigd in Rotterdam, heeft Maral in veel landen gewoond en heeft ze zich in de loop der jaren op veel gebieden zeer breed ontwikkeld, altijd meer lerend en geïnspireerd gebleven. Ze heeft een bachelor en een master in antropologie van twee prestigieuze Britse universiteiten. Ze heeft ook een zeer goed ontwikkeld kinesthetisch en fysiek bewustzijn als gevolg van haar vele jaren als professionele danseres, en met haar studies yoga en Alexandertechniek. Maral combineert al haar achtergrond om een ​​teder, effectieve en holistische service te bieden.