Linda

Linda Koeman is yogadocente en gecertificeerd instructeur in de Wim Hof-methode. Daarnaast heeft zij verdieping gevonden in een 10-daagse stilteretraite in vipassanameditatie en volgde zij een 21-daagse ayurvedische lichaamsreiniging in de Indiase Himalaya. Linda creëert een authentieke, liefdevolle en veilige omgeving waardoor de activiteit die je bij haar volgt een onvergetelijke ervaring voor je wordt.

Hoogtepunten van haar extreme uitdagingen met de Wim Hof Methode: in 2014 liep Linda in korte broek met een groep naar de top van de Kilimanjaro in een recordtempo. Ze deed mee aan een sprinttriatlon in Annecy. In 2015 volgde het liefdadigheidsevenement Ice4Life in IJsland. In 2017 werd ze Nederlands kampioen ijs zwemmen bij de 100m schoolslag. Deze extreme uitdagingen die Linda aangegaan is, in combinatie met yoga en meditatie, hebben haar een diep begrip in de werking van de Wim Hof Methode gegeven. Ontspanning vormt hierbij de sleutel.

Linda is oprichter van Ice.Club. Ice.Club bevordert koud douchen voor een wereldwijd publiek door een gratis online programma aan te bieden.

Linda heeft zich in India bekwaamd tot yogadocente. Deze traditionele Indiase yoga opleiding gaf haar een authentieke basis in alle facetten van yoga. In combinatie met de vele inzichten die de 10-daagse stilte retraite in vipassana meditatie haar gaf, geeft dit een waardevolle verdieping.