Fiona

Fiona van Zoomeren

Fiona is moeder van twee jonge kindjes en woont in Rotterdam. Ze geeft sinds 2018 Reiki cursussen. In het begin kleinschalig aan huis en inmiddels is het, samen met de 1-op-1 behandelingen en werken met groepen, uitgegroeid tot een voltijd “baan” waarin de Reiki cursussen nog altijd centraal staan.
In haar jeugd is ze door een diep dal gegaan en heeft ze met behulp van de Reiki cursussen haar helingsproces kunnen initiëren en faciliteren. Ze heeft als geen ander ervaren hoe ze met elk Reiki niveau steeds een laag dieper en verder kwam, waardoor ze zich eindelijk door de trauma’s heen kon werken en een enorme transformatie heeft mogen doormaken. Hierna volgde opnieuw een heftige tijd doordat ze ernstig vergiftigd is geraakt, waar ze meer dan een jaar stil werd gezet en waarin alleen ruimte was voor simpelweg zijn en overleven. Hierdoor heeft ze uiteindelijke de stap gezet om haar werk in de medische wetenschap en onderwijs los te laten en dit keer les te gaan geven in dingen waar ze echt gepassioneerd over is: Reiki!
Fiona haalt veel voldoening uit mensen helpen hun trauma’s, gedragspatronen en identificaties los te laten, waardoor ze weer in hun kracht komen te staan en te leven en werken vanuit hun Ware Zijn. Zoals ze voorheen bijdroeg aan het opleiden van artsen, draagt ze nu bij aan het opleiden in en doorgeven van Reiki. Het drijft haar enorm om mensen door hun processen heen te begeleiden richting heelheid en te weten dat ze op deze manier vele lichtjes kan helpen ontsteken en daarmee de wereld een stukje lichter kan worden.