Femke

Femke Noordijk

Femke Noordijk (1976) is moeder, vrouw, moestuinvrouw en danseres. Ze viert het leven in liefde en verbinden met mezelf de ander en de natuur. Moeiteloos leeft ze in rust en vrijheid. Vanuit zachte kracht helpt Femke anderen opnieuw te vertrouwen.

Vanuit haar achtergrond als maatschappelijk werker, werkt ze graag vanuit de eigen kracht methodiek, oplossingsgericht werken, systemisch werken en sociale netwerkversterking.

In 2010 heeft ze een driejarige opleiding bij het ITIP (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie) gedaan. Daar heeft ze kennis gemaakt met aanvullende vormen van hulp: stilte, meditatie, creativiteit en verbinding met de natuur. Ook heeft ze een kortdurende opleiding voor wandel-coaching gevolgd. Op het moment volgt ze een opleiding voor Verlieskunde.

Femke is optimistisch, denkt in mogelijkheden, ziet altijd kansen. Waar ze de ander vooral mee helpt, is om van denken naar voelen te gaan. Vanuit het voelen weet je immers wat je te doen staat.

Femke heeft affiniteit met vormen van sjamanisme, juist ook omdat daarin de band met de aarde en de natuur wordt benadrukt. Ze houdt van de rituelen die daarbij horen omdat ze heeft ervaren en gezien dat deze helend kunnen werken