Dr. S.S. Misra
B.A.M.S

Dr. S. S. Misra is de verantwoordelijke van het Bhole Baba Ayurvedisch ziekenhuis en onderzoekscentrum in Ranikhet, Uttarakhand. Dr. Misra heeft zijn BAMS voltooid aan de Utkal University, Bhuvanseswar. Na het afronden van zijn afstuderen volgde hij een opleiding in Ayurvedische Panchakarma in Kerala. Hij werkte als ayurvedische arts in een in Kerala gevestigd Ayurvedic Medicines & Panchakarma Center in Gurugram.

Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in klinische en verschillende disciplines van Ayurveda. De interactie met patiënten, succes bij de diagnose en behandeling van verschillende ziekten gaven hem maximale publiciteit door mond-tot-mondreclame van de patiënten die de voordelen van zijn werk behaalden.

Hij is gespecialiseerd in de behandeling van chronische rug-nek-gewrichtspijn, spondylitis, artritis, neurologische aandoeningen, huid- en haarproblemen, zwaarlijvigheid, aandoeningen van de luchtwegen zoals infecties en allergieën, diabetesgerelateerde aandoeningen, hypertensie, hyperaciditeit, indigestie, constipatie en chronische gezondheidsproblemen.

Hij is een zeer zorgzame, indrukwekkende en toegewijde ayurvedische arts, hij is een van de meest verbazingwekkende artsen voor wie patiënten zich genezen voelen.