Dr Priyanka Ramola
B.A.M.S., C.R.A.V.

Dr. Priyanka Ramola is de ayurvedische arts van het Bhole Baba Ayurvedic Hospital & Research Center Chilianaula, Ranikhet. Dr. Priyanka is afgestudeerd in Ayurveda aan de Gurukul Campus, Haridwar Uttarakhand Ayurveda University, d.w.z. een van de oudste Ayurveda-colleges in India. Ze heeft de afgelopen 6 jaar mensen genezen van acute tot chronische ziekten door middel van Ayurveda & Panchakarma.
Ze verwierf de certificering van Rashtriya Ayurveda Vidyapeeth, onder het ministerie van Ayush, Govt.of India in de Kaya Chikitsa-vestiging. Ze heeft ervaring opgedaan met verschillende kritieke gevallen zoals levensstijlstoornissen, gewrichtsaandoeningen, huidaandoeningen, psychosomatische aandoeningen enz. In Guru Shishya Parampara onder een bekende goeroe en een vooraanstaand beoefenaar Dr. Satya Prakash Gupta (U.P) India. Ze heeft haar diensten verleend als ayurvedisch arts aan de Centrale Raad voor Onderzoek in Ayurvedische Wetenschappen (CCRAS) Ranikhet, Uttarakhand.

Ze heeft deelgenomen aan nationale en internationale seminars over;

  1. “Ayurveda over de verwezenlijking van doelstellingen voor duurzame ontwikkeling (SDG’s-3)”, georganiseerd door de National Academy of Ayurveda onder het ministerie van Ayush, Govt. van Indië.
  2. “Aahar – Swasth Bharat ka Aadhaar”, georganiseerd door de Nationale Academie van Ayurveda onder het Ministerie van Ayush, Govt. van Indië.
  3. “Accreditatie in Ayurveda – Een nieuw concept” – Arogya Sangoshthi organiseerde Namo Gange.
  4. “Onvruchtbaarheidsbehandeling door Ayurveda” – Arogya Sangoshthi organiseerde Namo Gange.
  5. “Trainingsworkshop over MarmaChikitsa”, georganiseerd door de Centrale Raad voor Onderzoek in Ayurvedische Wetenschappen (CCRAS) Ranikhetunder Ministry of Ayush, Govt. van Indië.
  6. Doorlopende certificaatcursus over Panchakarma en Ayurshastra georganiseerd door Natural Days Wellness, Under MHRD, Govt. van Indië.