Chantal Schenk

Chantal is intens dankbaar voor het leven! Zij is moeder van 3 dochters. Door de onbegrensde, liefdevolle aanwezigheid die er altijd is, ontstaan er steeds meer gevoelens van inspiratie, liefde, compassie en bewondering. Ze wil de rest van haar leven iedere ervaring met nieuwsgierigheid en overgave tegemoet blijven treden.

Al lijkt het soms alsof je iets wordt aangedaan, in werkelijkheid wordt er altijd iets zichtbaar gemaakt. Alles in de dualiteit beweegt uiteindelijk naar eenheid en heelheid.

Chantal weet uit het verleden hoe het is om op te staan met hevige piekergedachten die je het liefst een enkeltje naar de maan zou gunnen. Ook weet ze hoe het is als onzekerheid je het leven flink zuur maakt. En ze heeft zich in het verleden ook voortdurend aanpast aan anderen.

De weg om haar ware zelf en geluk terug te vinden, was een lange, maar vooral waardevolle weg. Chantal gelooft erin dat ieder mens hier op Aarde is gekomen als ziel, met unieke kwaliteiten en talenten. Zij gelooft dat het doel hier op aarde is, om weer thuis te komen bij jezelf zodat jij jouw unieke kwaliteiten en talenten kunt gaan inzetten om de mensheid te dienen. Zij gelooft ook dat ieder mens moeilijke en confronterende gebeurtenissen meemaakt, en dat die ervaringen kunnen dienen om steeds meer te gaan leven vanuit wie je in essentie bent. Het krijgen van wake-up calls en het doorleven van alle angsten, boosheid, pijn en verdriet kunnen volgens Chantal heel waardevol zijn. Door die ervaringen kun je verder groeien. Intense levenservaringen hebben Chantal de kracht gegeven om te staan waar ze nu staat. En juist door de ‘heftige’ ervaringen en het proces van wakker worden uit de illusie van afgescheidenheid, is er een hoop binnenin haar veranderd.

Wat haar leven onder andere veranderde? Het herseninfarct waardoor ze in november 2016 werd getroffen. Die wake-up call heeft haar nog meer inzichten gegeven, met als meest waardevolle inzicht dat ze heel goed haar grenzen aan voelt en dat haar lichaam prachtige en belangrijke signalen geeft waarnaar zij heeft te luisteren en handelen. Vanaf het infarct ging Chantal haar spirituele ontwikkeling en bewustwording in een mega stroomversnelling. Ze koos ervoor om te gaan leven alsof morgen haar laatste dag zou zijn, wat nu voor haar voelt als, leven in een bewuste staat van aanwezigheid.

Het is ontzettend waardevol als iemand je laat voelen dat je niemand nodig hebt om je te herinneren wie je ten diepste bent…je bent heel en volmaakt… Werkelijk alle antwoorden zitten in Jezelf! Daarom leert Chantal je enkel dingen aan, die al in je aanwezig zijn.
Het is haar gave om te voelen en te zien wanneer conditioneringen, patronen, beschermingsmechanismen en oude pijn door jou heen de leiding nemen. Wanneer jij je hiervan bewust wordt, kun je het gaan veranderen. De volgende stap is, dat je kunt gaan leven vanuit wie je in essentie bent.