Akki Colenbrander

Akki is geboren in 1972. Na een pittige baan als projectmanager en adjunct-directeur, een miskraam en een burn-out werd haar duidelijk dat zij zichzelf de vernieling in hielp.

In 2010 begon ze aan haar Clarity Proces en startte ze met Healing Tao. Inmiddels kan ze stellen dat het haar leven heeft veranderd. Ze is nog altijd een partner, een moeder en werkt nog altijd snoeihard. Maar nu met meer zachtheid naar haarzelf. Ze kan vertragen. Heeeft veel meer vertrouwen. En ja, ze stinkt er nog steeds zo nu en dan in, maar herkent het veel eerder om vervolgens gas terug te nemen of een andere weg in te slaan.

Ruim 10 jaar geeft ze les aan groepen, ruim 5 jaar begeleidt ze mensen één op één. Meer dan 400 deelnemers heeft ze inmiddels mogen gidsen. Zij zijn na afloop opener, blijer, en meer ontspannen. En soms is de spanning opgelopen en gaan ze naar huis met meer inzicht.

Er zijn weinig dingen waaruit ze zo veel voldoening en dankbaarheid haalt, als uit het begeleiden van mensen op hun persoonlijke ontdekkingstocht. Samen gaan we op pad, trekken we door de regen, passeren we bloedstollende ravijnen en doen we de mooiste oases aan.