Hoe fijn is het om via Reiki op een vriendelijke manier contact te maken met jezelf! Bezielen biedt online cursussen Reiki waarin je dit vermogen ontwikkelt. Je leert onder andere de energie op afstand in te zetten, waarbij plaats en tijd geen rol meer spelen.

Reiki is een mooie en fijne manier om jezelf energie te geven. Een moment van aandacht en liefde voor jezelf!

 

 • Wat: Online Reiki behandeling alternatieve geneeswijzen
 • Data:  op afspraak
 • Waar: Online
 • Hoe lang: 30 minuten
 • Deelnemers: 1 op 1
 • Begeleider: Sharmila Chander
 • Kosten: €25,-
 • Aanmelden: onder aan deze pagina
 • Wat: Cursus Reiki Kundalini (zelfontplooiing, zelfgenezing vanuit de handen)
 • Wanneer: data op aanvraag (3 uren)
 • Waar: Online
 • Deelnemers: 1 op 1
 • Begeleider: Sharmila Chander
 • Kosten: € 75,-
 • Aanmelden: onder aan deze pagina
 • Wat: cursus Online Reiki Selfcare
 • Wanneer: 19.30 – 20.30 uur
 • Data:  op aanvraag
 • Waar: Online
 • Deelnemers: minimaal 6 personen / maximaal 35 personen
 • Begeleider: Mariska van Beek
 • Kosten: €24,50
 • Aanmelden: onder aan deze pagina
 • Overig: Reiki Selfcare is in principe bedoeld voor ieder die al ingewijd is in de Reiki. Mocht je dat nog niet zijn, maar wel interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Wat is Reiki?

Reiki is een alternatieve geneeswijze die gebruik maakt van de energie die we allemaal in ons lichaam hebben. Andere woorden voor deze levensenergie zijn Prana en Chi of Ki. Deze energie stroomt door kanalen, de zogenaamde meridianen. Als de meridianen geopend zijn, kan de energie uit de handen stromen. Reiki werkt op basis van dit principe.

Bij een Reiki-behandeling geeft iemand, de ‘gever’, de energie aan de ontvanger door. De gever dient daarbij alleen als kanaal, als “doorgeefluik”. De gever geeft dus niet zijn eigen energie aan de ontvanger. Reiki is een vorm van directe energieoverdracht naar jezelf en naar anderen (want beide zijn net zo eenvoudig).

Door een Reiki-behandeling komt er extra energie beschikbaar voor het lichaam, zodat het lichaam met die extra energie aan het herstel kan beginnen.

De gever kan geen invloed uitoefenen op het resultaat van de behandeling, het lichaam van de ontvanger en zijn energiesysteem regelen dat allemaal zelf. Het is voor een Reiki-behandeling dan ook niet nodig om een diagnose te stellen. Dat is maar goed ook, want alleen een arts is daartoe bevoegd. Reiki werkt ook op geestelijk niveau. Hierdoor is Reiki bijvoorbeeld toepasbaar bij zowel hoofdpijn als spanning, bij zowel verkoudheid als bij depressiviteit.

Wat houdt de Reiki 2 – herhaling/verdieping in?

Doelgroep: Mensen die al Reiki II workshop hebben gevolgd, maar (nog) niet of slechts beperkt werken met Reiki op afstand geven en dit wel graag willen. Of mensen die hier wel mee werken, maar meer zelfvertrouwen willen krijgen.

Ben je al ingewijd in de Reiki II, en heb je tot nu toe eigenlijk niet zoveel gedaan met het inzetten van de Reiki energie om afstand en tijd te overbruggen? Maar zou je dit wel graag willen? Of zet je het wel in, maar zou je hier graag meer zelfvertrouwen bij krijgen? Dan is dit je kans om de stof te herhalen, te oefenen en je vragen te kunnen stellen.

In deze workshop lopen we gezamenlijk langs de verschillende Reiki II symbolen. Je krijgt deze (voor de zekerheid) van tevoren toegestuurd, zodat je eventueel al kunt gaan oefenen. (niet verplicht). Tijdens de workshop bespreken we de manier waarop je deze symbolen kunt gebruiken. Tevens worden er in kleine groepjes verschillende opdrachtjes uitgevoerd, waarna we deze gezamenlijk weer bespreken. Zo kun je van elkaar leren en natuurlijk je vragen stellen. Natuurlijk beginnen we met een meditatie.

Je hebt er verder niet veel voor nodig, alleen jezelf en een rustige plek waar je deze workshop kunt volgen. Op je laptop, telefoon of wat jij handig vindt. De workshop wordt online gegeven via Zoom. Na inschrijving en betaling krijg je de Zoom-link toegestuurd.

De afstemming op het eerste Reiki-symbool zorgt ervoor dat je Reiki-energie wordt versterkt en een focus krijgt.
Met het activeren van het tweede Reiki-symbool leer je werken op mentaal en emotioneel vlak.
De inwijding in het derde Reiki-symbool helpt om energie op personen en situaties over te brengen, onafhankelijk van afstand of tijd.
Door de tweedegraads-afstemming te ontvangen en door de behandelingen samen met de andere cursisten te oefenen, komen de Reiki-symbolen energetisch tot leven.

Inhoud

Energie lichaam Reiki behandeling

Energie lichaam Reiki behandeling

 • Je leert de drie Reiki 2 symbolen tekenen en uitspreken
 • Je leert het wanneer en waarom de symbolen worden gebruikt
 • Je leert de verschillende methodes van de afstandsbehandeling
 • Je leert de ethiek bij de afstandsbehandeling
 • Je oefent met de afstandsbehandeling
 • Je leert over de chakra’s
 • Je ontvangt een complete behandeling om het nieuwe proces in je lichaam te ondersteunen
 • Na afloop ontvang je het certificaat voor het behalen van de Reiki 2 cursus

Resultaat

 • Je kan energie doorgeven via je handen
 • Je kunt de Reiki symbolen inzetten waar passend
 • Je kunt iemand op afstand behandelen waarbij zowel tijd als ruimte wordt overbrugd
 • Je lichaam begint weer aan een schoonmaakperiode van ongeveer 21 dagen

Belangrijk in onze lessen is: het verdiepen van ons zelfinzicht en meditatie; Reiki in je leven verdiepen en werken met drie inwijdingen; meedoen met lessen en oefenen; kijken naar jezelf en zien in welk patroon je eigenlijk zit en tot slot het zelf behandelen en invoelen van anderen. Ook is er de Reiki-terugkomavond, waar geïnteresseerde mensen met ervaring kunnen ontmoeten. Ervaringen met reiki worden met elkaar uitgewisseld, en er wordt op elkaar geoefend. Persoonlijke groei staat voorop in onze cursus.

Cursus Online Reiki Self Care 

Een online Reiki sessie voor iedereen. Het is voor iedereen die al ingewijd is in de Reiki. Heb je al (minstens) Reiki I maar wil je graag de Reiki Self Care opfrissen? Schrijf je dan in voor de Online Reiki Self Care sessie (duur circa 1 uur) – Je leert dan Reiki op jezelf te beoefenen via een protocol. Tijdens deze sessie zaReiki beoefend worden op jezelf onder begeleiding van Mariska van Beek. Als eerste is er uitleg met een stukje theorie waarbij ook alle handposities doorgenomen worden. En daarna volgt de Reiki Self Care Sessie. Aansluitend kun je kiezen voor de Reiki Self Care 21-daagse Challenge. Waarin je de uitdaging met jezelf aangaat om middels deze challenge ‘ het Reiki beoefenen op jezelf’ integreert in je dagelijkse leven. Zo kun je de (Reiki) Universele Levensenergie inzetten om jezelf van liefde te voorzien. Eigen liefde. Het helpt je om met meer vertrouwen en balans in het leven te staan en je eigen waarde te vergroten.
Na afloop is er nog ruimte om vragen te stellen.

Mocht je willen aansluiten zonder dat je een Reiki workshop hebt gevolgd, neem dan even contact op met ons.

Wat is een Reiki behandeling?

Een Reiki-behandeling leidt tot diepe ontspanning, heft energieblokkades op, ontgift en versterkt je levensenergie. Reiki is een van de bekendere alternatieve geneeswijzen. Door Reiki wordt het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen opnieuw ontwikkeld. Daarnaast is Reiki ook een middel om mensen weer in contact te brengen met dat wat hen voedt, met wie ze werkelijk zijn. Reiki kan naast een reguliere therapie als aanvullende behandeling worden toegepast, maar kan ook losstaand een gunstig effect hebben op eventuele klachten.

Hoe ziet een Reiki behandeling op afstand / consult eruit?

Dit werkt net zo goed en zelfs nog beter omdat de cosmische energieën hierbij helpen om deze behandeling over te brengen. Vaak wordt er meteen contact gemaakt met het onderbewuste of emoties die niet zichtbaar zijn.
Ook inwijdingen van Reiki Kundalini werken net zo goed op afstand omdat de persoon deze inwijding kan speuren. Doordat u meteen een warme energie in uw handen speurt en daarmee kunt u met de eerste behandeling beginnen. Deze behandeling zal 30 minuten duren.

Online Cursus Reiki Kundalini

Reiki op afstand werkt net zo goed en zelfs nog beter omdat de kosmische energieën hierbij helpen om deze behandeling over te brengen. Vaak wordt er meteen contact gemaakt met het onderbewuste of emoties die niet zichtbaar zijn.
Ook inwijdingen van Reiki Kundalini werken net zo goed op afstand omdat de persoon deze inwijding kan speuren doordat u meteen een warme energie in uw handen speurt en daarmee kunt u met de eerste behandeling beginnen.

Naarmate u vaker oefent, zult u speuren dat deze energie steeds krachtiger wordt in uw handen. Ik neem de verantwoording om u ook in dit proces te begeleiden en u te helpen meer vertrouwen te krijgen op het toepassen van Reiki Kundalini op uzelf of anderen. Het is wel aan te raden om 2 uur vrij te maken om de cursus online over te dragen voor wij met de inwijding beginnen, dat ook een 1 uur in beslag neemt.

Begeleiders:

Sharmila Chander van Surinaamse afkomst met Indiase voorouders heeft al vele jaren ervaring op gedaan met reiki op het eiland van Gran Canaria waar zij 21 jaar woonachtig is.

Door een ernstig auto ongeluk heeft Sharmila zelf kunnen ervaren wat reiki voor haar heeft betekend in haar genezingsproces en ook om een diepere bewustzijn te ontwikkelen.
Ze is nu volledig aan het werk als alternatieve therapeute en heeft aardig wat ervaring opgedaan met internationale toeristen en de lokale bevolking.
Haar hart ligt in de cursussen en workshops geven en ook de Sjamanisme heeft haar veel geleerd. Sharmila is spontaan en houdt veel van lachen wat haar de kracht geeft om haar werk voort te zetten. Ze ervaart een diepgang in haar patiënten na elke sessie die ze geeft en ze kanaliseert met haar gidsen om een betere inzicht te geven na elke behandeling.

 

Na vele bijzondere reacties te krijgen en resultaten te zien bij haar patiënten, is Sharmila overtuigd van heling op wat voor gebied dan ook in ons leven en heeft het haar levensmissie gemaakt om de pad te belopen van bewustzijn.

Mariska van Beek heeft als missie mensen te helpen de kracht in zichzelf te vinden, zodat het zelfhelend vermogen van het lichaam en de geest zijn werk kan doen.

Mariska is zowel een ervaren Therapeut/Coach als een ervaren Reiki Master (sinds 2010). Tevens zit zij aangesloten bij de beroepsvereniging  Vereniging Integrale Vitaliteitkunde. Zij kwam door haar moeder in contact met Reiki en heeft inmiddels vele mensen mogen inwijden. ‘Steeds als ik zie dat iemand Reiki ontdekt als tool voor zelfontwikkeling, zie ik een mens die meer ruimte krijgt om te groeien’.

Reiki inschrijfformulier

Inschrijven voor de Reiki cursus. Vul a.u.b. voor iedere persoon die deelneemt een volledig formulier in. Dit is nodig om alle gegevens per persoon compleet te hebben. De aanmelding zal naar het opgegeven e-mail adres verzonden worden.
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Email(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Na aanmelding ontvangt u de betalingslink via mail. Gelieve dit bedrag over te maken. Pas na ontvangst van het bedrag is de reservering geldig.
Prijs: € 0,00
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.