Reiki is universele levenskracht. Het is energie die in ons en om ons heen al het leven laat groeien. Zoals het licht van de zon, de warmte die door je lijf loopt en de krachten uit de natuur.
Rei betekent universele en Ki betekent levensenergie, Universele Levensenergie.
Door de Reiki energie door je lijf te laten stromen heft deze blokkades op in lichaam en geest. Zo kan het verlichtend zijn voor hoofdpijn, buikpijn, rugpijn, maar er kan ook ruimte ontstaan voor persoonlijke ontwikkeling.
Bezielen geeft Reiki behandelingen op afspraak.

Energie lichaam zoals behandeld tijdens een Reiki behandeling - en andere alternatieve geneeswijzen

Energie lichaam zoals behandeld tijdens een Reiki behandeling (en andere alternatieve geneeswijzen)

 • Wat: Reiki behandeling alternatieve geneeswijzen
 • Wanneer: op afspraak
 • Tijdsduur: 60 minuten (Online: 30 minuten)
 • Waar:
  Woerden / Everdingen (of in overleg)
 • Behandelaar: Mariska van Beek / Sharmila Chander
 • Kosten: €80,- (ONLINE €25,-)
 • Aanmelden: hieronder
 • Overige: Ook worden er ervaringsavonden georganiseerd om te delen, oefenen en ontwikkelen. Wanneer je minstens een Reiki I graad hebt, kun je ook deelnemen aan de online Reiki Self Care workshop, waarin je leert (of opfrist) hoe je Reiki aan jezelf kunt geven.
  Voor belangstellenden kunnen er ook inwijdingen in Reiki graad 1, 2 en 3 gegeven worden. Wil je kennis maken met Reiki, raden we aan om eerst een behandeling te ondergaan. Voor belangstellenden kunnen er ook inwijdingen in Reiki graad 1 en 2 gegeven worden. Wil je kennis maken met Reiki, raden we aan om eerst een behandeling te ondergaan.

Wat is een Reiki behandeling?

Een Reiki-behandeling leidt tot diepe ontspanning, heft energieblokkades op, ontgift en versterkt je levensenergie. Reiki is een van de bekendere alternatieve geneeswijzen. Door Reiki wordt het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen opnieuw ontwikkeld. Daarnaast is Reiki ook een middel om mensen weer in contact te brengen met dat wat hen voedt, met wie ze werkelijk zijn. Reiki kan naast een reguliere therapie als aanvullende behandeling worden toegepast, maar kan ook losstaand een gunstig effect hebben op eventuele klachten.

Hoe ziet een Reiki behandeling eruit?

Tijdens een behandeling plaatst de behandelaar zijn handen in verschillende posities op het lichaam. Hierdoor wordt extra energie naar deze plaatsen gestuurd en kan pijn op lichamelijk en/of emotioneel niveau worden verminderd of zelfs geheel verdwijnen.

De cliënt ligt tijdens de behandeling ontspannen op de massagetafel en houd je je kleding aan. Aangezien emoties naar boven kunnen komen en het belangrijk is dat daar ook ruimte voor is, is er altijd een afspraak van een uur.

Hoe ziet een Reiki behandeling op afstand / consult eruit?

We geven ook Reiki op afstand. Dit werkt net zo goed en zelfs nog beter omdat de kosmische energieën hierbij helpen om deze behandeling over te brengen. Vaak wordt er meteen contact gemaakt met het onderbewuste of emoties die niet zichtbaar zijn.
Ook inwijdingen van Reiki Kundalini werken net zo goed op afstand omdat de persoon deze inwijding kan speuren. Doordat u meteen een warme energie in uw handen speurt en daarmee kunt u met de eerste behandeling beginnen. Deze behandeling zal 30 minuten duren.

En hoe werkt Reiki?

Reiki is geen geneeswijze zoals wij die volgens de reguliere geneeskunde kennen. Het is een van de bekendere alternatieve geneeswijzen. Daarom mag het niet gebruikt worden ter vervanging van een bezoek aan de huisarts en/of specialistische hulp. Reiki geeft echter wel ondersteuning bij de behandeling of voordat je overweegt naar de reguliere gezondheidszorg te gaan. Het kan pijn wegnemen en ondersteunt op krachtige en natuurlijke wijze het proces van genezing.

Een Reiki behandeling kan als een van de alternatieve geneeswijzen onder andere worden toegepast bij chronische ziekten (zoals reuma/artritis), rugpijn, hoofdpijn, verstuikingen, maagaandoeningen, verwondingen, whiplash, ontstekingen en diverse stress-gerelateerde aandoeningen.

Ook als je andere of geen specifieke klachten hebt kan een Reiki-behandeling je op verschillende niveau’s ondersteunen.