Lars Lutje Schipholt

Lars Lutje

Lars Lutje Schipholt (1967) is lichaamsgericht holistisch coach en spaceholder van bijeenkomsten. Hij werkt graag met ondernemende, analytische en betrokken mensen op het pad van bewustzijn.

Zijn eigen pad laat zien dat het mogelijk is jezelf te bevrijden van hardnekkige, ondermijnende patronen of trauma’s die veel gedoe en stress opleveren en je uit de flow halen. Lars leeft nu zijn diepere verlangens, en is veel zelfbewuster, authentieker en in verbinding dan voorheen. Daarmee is hij ook een inspiratiebron geworden voor anderen.

Als coach of veranderaar ben jij zelf het instrument voor een transformatie. Je kan immers nooit dieper gaan met de ander dan waar jij bent geweest. Mede dankzij intensieve opleidingen en een meerjarige retraite o.h.g.v. lichaamswerk, relateren, business en loopbaan coaching, mindfulness en zijnsoriëntatie, systemisch werken, ontwikkelings- en sociale psychologie, intermenselijke psychologie, traumawerk en evolutionaire integrale ontwikkeling, weet hij op effectieve wijze anderen mee te nemen op hun eigen reis van IQ (denken) via EQ (voelen) naar SQ (spirituele intelligentie).

De sleutel van een doorbraak is om meer in contact te komen met de realiteit, in het nu. Door uit je hoofd te gaan, naar binnen, je lijf in, en op doorvoelde wijze contact te maken met wat zich daarvoor nog aan het zicht onttrok. Daar ben je dus zélf de toegangspoort toe. Dankzij deze reis naar binnen ga je op dieper niveau doorgronden wat er werkelijk gebeurt. Je groeit enorm in innerlijk, relationeel én context bewustzijn en gaat de organische samenhang en dynamieken meer zien en begrijpen.