Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Moonlodge ceremonies november

18 november 2022 ⏱ 17:00 - 23:00

Moonlodge

Ontdek je innerlijke godin in onze Moonlodge ceremonies

In iedere vrouw schuilt een godin een innerlijk licht dat mag stralen en gezien mag worden. Tijdens deze speciale ceremonies gaan we opzoek naar de diepere wijsheid en verbinding die in ons allemaal schuilt. Wanneer we ons omringen met vrouwen en hun zuivere kracht laden we ons op en hervinden we de moed en de kracht om voluit te leven. Het is de liefde die ons drijft in ons gezamenlijke zingen. Het is magische vrouwelijke energie die voelbaar wordt wanneer we stil zijn. Het is de helende kracht van de groep wanneer we gezamenlijk aanwezig zijn bij een persoonlijk verhaal. We zijn allemaal kinderen van moeder aarde op zoek naar aanwezig kunnen zijn bij wie we werkelijk zijn. Maak het mee in deze moonlodge ceremonies.

Breng jezelf in balans

Zeker wanneer we vaker samenkomen ontdek je hoe je zacht en krachtig tegelijk kunt zijn. Hoe je volop en zonder schaamte van je eigen lichaam mag houden en (her)ontdekken hoe sensueel je bent. De vrouwenceremonie in de zweethut gaat over het omarmen van alles wat is, wie je bent en wat je wil betekenen voor de wereld. Een magische reis naar het innerlijke vuur.

De zweethut wordt ook wel de ‘baarmoeder’ van moeder aarde genoemd. Wanneer we hier samenkomen keren we terug naar het innerlijke weten, onze intuïtie, een staat van zijn waar we in het dagelijks leven steeds verder vanaf zijn komen te staan.

Wanneer vinden de ceremonies plaats

Twee maal per maand, rond de volle en rond de nieuwe maan, organiseren we speciale ceremonies voor vrouwen. Om samen rond de stenen te zitten en te herinneren wie we werkelijk zijn. Een ervaring zo uniek en zo helend dat het nauwelijks uit te leggen valt. Kom het een keer ervaren, wees welkom in onze vrouwencirkel. Wanneer we samenkomen zijn we sterk en leren we van elkaar.
Moonlodges zijn alleen voor vrouwen.

  • Wat: Moonlodge Zweethutceremonie Vrouw
  •  Wanneer: 18 nov* / 1 dec / 8 dec / 18 dec
  • Tijd:10:00-18:00 / 17:00-23:00* uur
  • Waar: Horsterwold (Zeewolde)
  • Deelnemers: max 25 deelnemers (gemengd), 1 watergieter (begeleider), 2 firekeepers (helpen de watergieter, verantwoordelijk voor de stenen)
  • Begeleider: Patricia Wolff
  • Kosten: € 97,-
  • Aanmelden: klik hier
  • Overige: Er worden ook gemengde zweethut ceremonies georganiseerd

Gegevens

Datum:
18 november 2022
Tijd:
17:00 - 23:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Horsterwold

Gegevens

Datum:
18 november 2022
Tijd:
17:00 - 23:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Horsterwold
× Stuur ons een appje