Evelien Kouwer
Evelien was als kind al nieuwsgierig naar wat de wereld haar te bieden had. Ze is een levensgenieter, kleurt graag buiten de lijntjes, zorgt graag voor anderen en is altijd weer benieuwd wat er achter de volgende deur te vinden is. Haar carrière ontvouwt zich door wat er op haar pad komt. Wat er ook gebeurt, ze ziet overal weer nieuwe kansen. Toch zat er een discrepantie tussen de hang naar vrijheid, onderzoeken wat de wereld haar te bieden heeft en het willen voldoen aan wat er van haar verwacht werd.

Dit zorgde voor lichamelijke en geestelijke klachten. Door coaching en verschillende cursussen ervoer Evelien hoe belangrijk het is om lichaam en geest met elkaar te verbinden. Het ademwerk en de Trager Approach leerden haar voelen hoe gebeurtenissen in haar leven verankerd waren in haar lichaam. Het voelde als thuiskomen in zichzelf. Naar binnen keren is voor Evelien de sleutel om je te verbinden met wat je werkelijk bezielt om van daaruit de ander tegemoet te treden.

Met haar praktijk Kom Op Adem wil Evelien met haar opgedane ervaring en kennis, vanuit eenvoud en rust de ander begeleiden om naar binnen te keren. In contact komen met de innerlijke adem en je innerlijke stem. Graag laat ze je ervaren dat er mogelijkheden zijn om zelf te leren je leven positief te beïnvloeden. De weg naar binnen geeft rust, balans, zelfvertrouwen, bezieling en ruimte, dit heeft ze zelf ervaren en dit gunt ze jou ook.