Wietske Hopstaken (1992) woont samen met haar vriend in Kapelle (Zeeland). Wietske is gepassioneerd Reiki Master & Teacher en geeft diverse behandelingen en cursussen. Ze is kleinschalig gestart en inmiddels heeft ze afscheid genomen van haar fulltime baan om zich volledig te kunnen focussen op haar passie, het verspreiden van liefde. 

Na jaren van onbegrip, pijn weet ze hoe belangrijk het is om goed naar de signalen van je lijf te luisteren. Wietske durft nu te doen wat ze leuk vindt, durft te ondernemen, straalt bij het uitdragen van Reiki en heeft met andere ogen naar zichzelf leren kijken en dat gunt ze jou ook! Haar missie is dan ook jou te begeleiden (weer) in verbinding met jezelf te komen, meer rust in je hoofd te krijgen, jezelf weer te ontmoeten en je zelfbewustzijn te versterken. Of je nu hooggevoelig bent of niet, we hebben allemaal een talent en daar laat ik je graag mee verbinden. Hoe? Door middel van energetische healing, spiegelcoaching, chakratherapie, meditatie en REIKI!

Ze is van mening en vindt het erg belangrijk dat ieder mens kan ervaren wat deze manier van healing is en wat het met je doet. Ook als je geen klachten hebt kan het namelijk simpelweg heerlijk zijn om gewoon te ontspannen en zo energie op doen en jezelf weer te verbinden met jouw innerlijke stem.