Jeroen Heindijk

Zijn verhaal bomen begint met een mooie beukenboom aan het begin van het Panbos in Zeist.

Zijn aandacht werd er ruim 30 jaar gelden door getrokken. Vele mensen (meer dan 15.000)  hebben met hem stilgestaan en zijn stil geworden onder deze boom. Dankbaar voor de samenloop van omstandigheden want die bostocht is geen bedacht concept.

Hier was hij pionier, er waren geen woorden als natuurbeleving, of natuur coaching. Nu bijna 20 jaar later traint hij groenprofessionals om hun verhaal of passie over te dragen net zoals hij zijn passie voor bomen overdraag op een niet alleen maar cognitieve wijze.

Jeroen heeft met meerdere natives in en rondom de zweethut gewerkt en veel van hen geleerd. Voor een periode van 15 jaar was hij een van de vaste vuurmannen van medicijnman Carl Big Heart. Jeroen reisde veel met hem mee en is door hem geïnitieerd tot watergieter. De hutten van Jeroen hebben veel raakvlakken met de werkwijze van Carl, maar natuurlijk heeft hij in de loop der jaren ook zijn eigenheid hierin ontwikkeld.

Jeroen heeft een passie voor de martial arts. Een interesse voor beweging maar ook, snapt hij nu, voor staan. Staan voor wie je bent en wortelen in de omgeving waar je bent, altijd in verhouding met de ander!